lesbische wandelsite

Zondag 5 juni 2022

Hoge Mierde-wandeling te Weelde (15km)

Grenswandelen heeft altijd iets te maken met uitgestrekte bossen, heide en velden.

We wandelen door de statige dreven van de Ravelse Staatsbossen. Al snel steken we de grens over waar het prachtige gebied ‘Landgoed De Utrecht’ op ons wacht. Kleine wandelpadjes nemen ons mee door heidegebieden en langs uitgestrekte velden. De  verspreid liggende vennen en de Reuselloop maken het gebied tot een absolute topper.

Het wordt een meer dan prachtige wandeling. We raden een lange broek en gesloten schoenen aan. We wandelen tamelijk veel door hoog gras en zo ben je beter beschermt.

We verwachten jullie om 13u00 stipt aan het einde van de Schootseweg te Weelde (Ravels). Volg de wegbeschrijving!

Wegbeschrijving: Vanuit Antwerpen neem je E34 richting Turnhout. Verlaat de snelweg aan afrit Turnhout/Geel/Kasterlee. Neem vervolgens richting Turnhout. Aan de kruising met de Ring rond Turnhout (R13) draai je naar rechts af. Blijf de Ring volgen om dan rechts de N12 te nemen richting Ravels. In Ravels vervolg je de N12 richting Weelde. In Weelde passeer je een kerkje, vervolgens een benzinestation en dan neem je rechts de Melkerijstraat. Blijf deze straat volgen tot je bord ziet einde weg. Neem dan rechts de Schootseweg en blijf deze over lange afstand volgen tot deze overgaat in een zandweg. Parkeer daar de auto.

Deelname in de kosten 2€

Info op tel nr. 03/644.14.38 of GSM 0495 68 64 23

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.