lesbische wandelsite

Zondag 17 juli 2022

Averbode Bos- en Heidewandeling (14km)

Averbode Bos en Heide ligt als een boon rond de Sint-Norbertusabdij. Door de bossen van Averbode trekken we richting Gerhagen. We wandelen over heidegebieden waar de vennen als Boondriesvijver, Vrouwenkloostervijver en Munninckxgoor bijdragen tot de pracht van het gebied. De Weefberg en de Kloosterberg bezorgen ons lichte kuitbijters maar de ronddwalende schaapskudden maken veel goed. In de schaduw van het tandpijnkapelletje komen we even tot rust, uiteraard is er ook een pauze voorzien.

Deze unieke wandeling mag je zeker niet missen. We verwachten jullie om 13u00 stipt op de parking van de Abdij van Averbode (Abdijstraat – Averbode).

Wegbeschrijving : Vanuit Antwerpen neem je de E313 richting Hasselt en verlaat de snelweg aan afrit Geel-West. Neem dan de N127 richting Westerlo/Diest. Ongeveer 4,5 km voorbij het dorp Veerle verlaat je de N127 en neem je rechtsaf de Turnhoutsebaan richting Averbode. Passeer de abdij en aan de lichten naar rechts. Na 250 zie je aan je rechterkant parking 3 (Sint-Jansplein – Westelsebaan 103 Scherpenheuvel-Zichem ; ook te herkennen aan taverne ’t Ven)

Bijdrage : 2 euro
Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.