lesbische wandelsite

Vrijdag 11 november 2022

Herfstwandeling in het Hallerbos (Halle) (14km)

Beste wandelaars, voor morgen zondag 6 november verwacht men veel regen en wind. En omdat we in een bos lopen houden we het graag veilig. Daarom wordt de wandeling verplaatst naar vrijdag 11 november! Hopelijk kan je er dan ook bij zijn!

Wat is er mooier dan de kleuren van de bladeren tijdens de herfst? Voor deze wondermooie natuurbeleving trekken we naar het Hallerbos dat het belangrijkste en meest uitgestrekte bosgebied is tussen Zenne en Zoniën. Het bos bestaat uit beuken, eiken dennen en is doorsneden door vijf valleitjes met in de dalen opborrelende bronnen.

De oudste wegen in het bos hebben zich op enkele plaatsen ontwikkeld tot diep ingesneden holle wegen. Ook de gigantische mammoetbomen maken een bezoek aan dit bos meer dan de moeite waard.

Deze prachtige wandeling vol kleur en schoonheid mag je zeker niet missen. We verwachten jullie om 13u00 op Parking 1 in de Hogebermweg te Halle.

Wegbeschrijving : Omdat er een brug afgesloten is in Halle bereik je de Hogebermweg in Halle het beste door eerst Kasteelstraat (Halle) in te geven op je GPS. Daarna geef je pas Hogebermweg in. Zo omzeil je het probleem en kom je niet vast te staan voor een onderbroken brug.

Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23

Bijdrage : 2€

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.