lesbische wandelsite

Zondag 15 januari 2023

Wandeling Boswachterij Westerschouwen (NL-Westenschouwen) – 13km

Om in de traditie te blijven trekken we ook dit jaar in de winter naar de zee. Deze wandeling brengt ons naar de Boswachterij Westerschouwen, het grootste bos in Zeeland, gelegen aan de kust van Schouwen-Duiveland. Deels loopt de wandeling langs de kust en deels door het achterliggend heuvelachtig duinlandschap, met zandverstuivingen, valleien en duinweiden. Ongetwijfeld één van de mooiste gebieden van Zeeland. 

Ben je er ook graag bij op deze prachtige wandeling? Dan verwachten we je om 12u45 op parking De Rotonde, Duinpad 71, NL- Burgh-Haamstede (Westenschouwen). We vertrekken stipt om 13u.

Het wordt een prachtige wandeling deels langs de zee en deels door het bos. Maar een cafeetje was nergens te bespeuren. Breng dus zeker een drankje en een hapje mee!

Wegbeschrijving : vanuit Antwerpen neem je de A12 richting Bergen-op-Zoom. Ga over op de A58 richting Middelburg/ Vlissingen. Verlaat de A58 ter hoogte van Goes en volg de N256. Al snel zul je op de verkeersborden ‘Neeltje Jans’ zien staan. Blijf ‘Neeltje Jans’ volgen en steek de Oosterscheldekering over. Zodra je ‘Neeltje Jans’ over bent zie je een afslag naar ‘Westenschouwen’. Blijf deze baan volgen tot aan een rotonde, waar ook de parking is.

Er is de mogelijkheid tot carpoolen. Wil je samen rijden dan word je verwacht om 11u op de Carrefour-parking, Ekersesteenweg 4 te Ekeren.

Stevig schoeisel is aangeraden!
Bijdrage : 2 euro
Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.