lesbische wandelsite

Zondag 2 april 2023

Achtzaligheden-wandeling (Lille-Wechelderzande) (14km)

Lieve wandelaars, morgen wordt er mooi weer voorspeld. Tijd dus om buiten te komen en aan een fikse wandeling te beginnen!
Zorg dat je goed waterdicht schoeisel aan hebt, hier en daar liggen de paden er flink nat bij. En volg vooral de wegbeschrijving zoals beschreven, anders stuurt de GPS je naar de andere kant van het baantje van onze afspraakplaats! Tot morgen!

Lille is synoniem voor dennenbossen, groen, open vlakten, stilte en rust. We wandelen door het natuurgebied Visbeekvallei-Kindernouw met zijn typische Kempense natuur van bossen, heide, vennen en graslanden. Men noemt dit gebied ook wel eens de parel van de Kempen. Met al deze verschillende landschappen wordt het een mooie en boeiende tocht!

Wil je er graag bij zijn op deze unieke natuurwandeling. Dan verwachten we jou om 13u00 stipt aan de infoborden van de Visbeekvallei, Herregracht te Lille.

Wegbeschrijving : Vanuit Antwerpen neem je de E34 richting Turnhout-Eindhoven. Verlaat de E34 aan afrit 21 (Lille-Wechelderzande) en rij links de Wechelsebaan (N153) op. Na ongeveer 0,5km zie je links danscafé Villa Fiësta. Iets verder neem je links de Oevelenberg (zie ook bordjes Visbeekvallei), Oevelenberg (bij Y-splitsing links aanhouden) gaat over de brug van de E34, gaat over in de Herregracht. Weldra kom je aan de infoborden van de Visbeekvallei waar je de auto kan parkeren.

Bijdrage : 2 euro
Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.