lesbische wandelsite

Zondag 7 mei 2023

Landloperswandeling (Wortel-Hoogstraten) -14km

Als je éénmaal de natuur rond de landloperskolonie van Wortel verkend hebt, ben je er niet meer weg te slaan.  Hier ademt de streek nog rust en eenvoud uit. Terwijl de gemengde loof- en naaldbomen zich aan de horizont aftekenen wandelen we door heidegebied, over velden en langs kleine en grotere vennetjes. Eventjes steken we de grens over naar Castelré waar we het kronkelende beekje het Merkske volgen. Een uniek en avontuurlijk stukje natuur. Een wandeling om nooit meer te vergeten.

Ben je er ook graag bij op deze unieke wandeling? Dan verwachten we jullie stipt om 13u00 aan het Bezoekerscentrum De Klapekster (Natuurpunt), Kolonie 44 te Wortel.

Wegbeschrijving: vanuit Antwerpen neem je de E19 richting Breda. Verlaat de snelweg aan afrit Hoogstraten/Loenhout en rij naar het centrum van Hoogstraten. Net voorbij de kerk ga je rechtsaf richting Wortel. Rij Wortel-dorp door en sla dan pal tegenover Café Biljart/De Nieuwe Buiten links een asfaltbaantje in (Grote Plaats) (net voor een benzinestation). Volg dit kronkelbaantje (Grote plaats gaat over in Kolonie) tot aan het bezoekerscentrum van Natuurpunt. Op de parking wachten we je op.

Bijdrage : 2 euro
Info : Rita tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23

Waterdicht schoeisel aangeraden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.