lesbische wandelsite

12 oktober 2014

Pannenhoefwandeling (Klein-Zundert)

 

P1030707Dit mooie natuurgebied ligt tussen Etten-leur, Sprundel, en Zundert en is vooral gekend omwille van zijn vele vennen. Voor watervogels is het hier een uniek waterparadijs. We volgen de zandwegen, knuppelpaden en houten brugjes die het uitgestrekte gebied doorkruisen.

Aan de rand van het gebied wordt nog geboerd, maar vaak kleinschalig. Dat levert mooie uitzichten over het met houtwallen doorsneden boerenland op.

We verwachten jullie om 13u30 stipt op de parking, Pannenhoefsebaan, Rijsbergen (NL.)
Wegbeschrijving: Vanuit Antwerpen neem je de E19 richting Breda. Verlaat de snelweg aan afrit Meer/Zundert en volg de N146 richting Zundert. Neem na 2,3 km de eerste afslag op de rotonde (de Hofdreef). Neem na 0,6km de derde afslag op de rotonde (de Bredaseweg). Ga na 250m rechtsaf de Willem Pastoorsstraat op, ga na 450meter rechtsaf de Kapellekestraat op, ga na 0,7km rechtsaf de Klein Zundertseweg op. Neem vervolgens na 1,2km rechtsaf de Ettensebaan (bij splitsing links aanhouden) en ga na 3 km linksaf de Pannenhoefsebaan op. Op het einde van de zandweg (net voor de bossen) is er links een parking.

Deelname in de kosten 2€  – Info 03/644.14.38 en GSM 0497/07.07.48.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.