lesbische wandelsite

6 december 2015

Vuur-wandeling

Wortel – Hoogstraten

P1030885Als je eenmaal de natuur rond de landloperskolonie van Wortel verkend hebt, ben je er niet meer weg te slaan. Hier ademt de streek nog rust en eenvoud uit. We wandelen door een uitgestrekt heidegebied met zijn typische vennen terwijl gemengde loof- en naaldbossen zich aan de horizont aftekenen.
Na de wandeling maken we een groot vreugdevuur. Uiteraard hoort daar ook iets lekkers bij. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Brengen jullie een beker mee.

Ben je er ook graag bij op deze unieke wandeling? Dan verwachten we jullie stipt om 13u30 aan de gebouwen van de landloperskolonie te Wortel.

P1050046Wegbeschrijving: vanuit Antwerpen neem je de E19 richting Breda. Verlaat de snelweg aan afrit Hoogstraten/Loenhout en rij naar het centrum van Hoogstraten. Net voorbij de kerk sla je rechtsaf richting Wortel. Rij Wortel-dorp door en sla dan pal tegenover Café Biljart/De Nieuwe Buiten links een weggetje in (De Grote Plaats) (net voor benzinestation OTA). Volg dit kronkelbaantje (De Grote plaats gaat over in De Kolonie) tot je aan de gebouwen van de landloperskolonie komt.

Info:  tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23
Bijdrage in de kosten 2 € – beker meebrengen.

Eén reactie

  1. micheline

    Hartelijk dank voor de leuke wandeling, en de fijne afsluiter.https://goo.gl/photos/E7mKQpqobGcny1Nj7

    december 7, 2015 om 1:19 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.