lesbische wandelsite

17 april 2016

Hyacintenwandeling in het Hallerbos

Verzusteringswandeling

In 2012 kwam een samenwerkingsinitiatief tot stand tussen de lesbiennegroepen Labyrint, De Madam uit Limburg, HalleLesbiennes en Wandelgroep Vrouwen die van Vrouwen houden. Geregeld organiseert één van de groepen een verzusteringswandeling.

P1020638.JPG Op 17 april nodigt HalleLesbiennes ons uit voor een prachtige wandeling door het Hallerbos. Het belangrijkste en meest uitgestrekte bosgebied tussen Zenne en Zoniën. Hoewel het Hallerbos het hele jaar door een aangename natuurbeleving biedt, gebeurt er tijdens april wel iets heel unieks. Dan toveren bloeiende wilde hyacinten een oogverblindend paars tapijt in dit bos. Ook de gigantische sequoiadendrons (mammoetbomen) maken een bezoek aan dit bos meer dan de moeite waard.

Deze prachtige wandeling vol kleur en schoonheid mag je zeker niet missen. We verwachten jullie om 13u45 stipt op de parking van de Achtdreef te Halle.

Wegbeschrijving : Parking Achtdreef (in het bos, voorbij het Bosmuseum). Ingang via Nijvelsesteenweg, dan links Vlasmarkt, 1500 Halle. Doorrijden tot laatste parking vóór afsluiting.

Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23