lesbische wandelsite

20 augustus 2016

Heidewandeling met ‘creatieve’ picknick (Kalmthout) (12km)

kalmthoutDe Kalmthoutse heide is zonder twijfel één van de bekendste en mooiste natuurgebieden van ons land. De uitgestrekte heidegronden met de prachtige vennen en landduinen spreken tot ieders verbeelding. We wandelen langs het Putse Moer, de Hazenduinen, de Paalberg, de Kambusduinen waar aan het begin van de 20ste eeuw nog een herberg stond, de Wilgenduinen en de Vossenmeren.

We verwachten jullie stipt om 15u30 op de parking van het Natuur-educatief Centrum De Vroente, Putsesteenweg 129 te Kalmthout.

Rond 17u30 pauzeren we om een AVONDPICKNICK te houden op de heide. Bedoeling is dat ieder iets lekkers te eten meebrengt. We zijn zeer benieuwd naar jullie creatieve kookkunsten. Al dat lekkers leggen we samen zodat we kunnen genieten van een gezamenlijk samengestelde feestdis. Ieder brengt zijn eigen drankje mee. Na de picknick zetten we de wandeling verder en zijn we rond 20u30 terug aan de parking.

Wegbeschrijving : vanuit Antwerpen neem je de snelweg richting Bergen-op-Zoom. Verlaat de snelweg aan afrit Stabroek. Rij richting Stabroek, rij door het dorp en vervolg je weg tot aan de Ertbrandstraat (=baan Kapellen-Putte). Kruis deze straat en vervolg in de Klinkaardstraat die overgaat in de Putsesteenweg. Let dan op de pijltjes ‘De Vroente’ (zeer goed aangegeven).

Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23