lesbische wandelsite

25 september 2016

Verzusteringswandeling Hageland (13km)

WP_000401We beklimmen de Chartreuzenberg en wandelen langs de heuvels van het Lindebos. We overmeesteren steile hellingen in de bossen en genieten van prachtige vergezichten over de uitgestrekte velden in de omgeving. En soms verdwijnen we voor een tijdje in diepe holle wegen Een unieke wandeling met pit door een zeer afwisselend landschap.

Deze meer dan prachtige wandeling vertrekt om 13u30 stipt aan de Sint-Kwintenkerk, Martelarenplaats te Linden (Lubbeek)

Wegbeschrijving : Vanuit Antwerpen neem je de E19 richting Brussel. Op de ring rond Brussel volg je E40 Luik/Leuven. Vervolgens ga je over op de E314 Genk. Neem afslag 20 Wilsele richting Kessel-Lo/Wilsele. Sla rechtsaf naar de Vuntcomplex, neem op de rotonde de tweede afslag naar de Kesseldallaan, sla (aan T-punt) rechtsaf naar de Wilselsesteenweg, neem op de rotonde de tweede afslag naar de Bergstraat, neem rechts de tweede straat Liemingenstraat, aan T-punt rechtsaf naar de Holsbeeksesteenweg, eerste straat linksaf Schoolbergenstraat (aan y-sprong rechts aanhouden), weg vervolgen (ga rechtdoor op één rotonde) naar de Nachtegalenstraat, na rotonde de tweede rechtsaf naar de Korenbloemstraat, de Korenbloemstraat draait naar links en wordt de Martelarenplaats.

Drink achteraf in Tuincafé “In den Hof” – Pastorijstraat 1 (op wandelafstand van de kerk van Linden)

Deze verzusteringswandeling wordt georganiseerd door LABYRINT vzw. In 2012 kwam een samenwerkingsinitiatief tot stand tussen de lesbiennegroepen Labyrint (Leuven), De Madam uit Limburg, HalleLesbiennes en Wandelgroep Vrouwen die van Vrouwen houden. Geregeld organiseert één van de groepen een verzusteringswandeling.