lesbische wandelsite

12 november 2017

Vliet-wandeling (Eikevliet) – 13 km

Eikevliet lijkt te fluisteren ‘Daar waar eens de tijd bleef stilstaan…’. In dit pittoreske dorpje vertrekt onze wandeling langs de smalle dijkpaadjes van de sterk kronkelende Vliet. Verder trekken we via het bebost moerassig gebied ‘Het Moer’, het drevennetwerk De Eikerheide en langs kleine paadjes door de velden naar het alom gekende dorpje Hingene. Na een welverdiende pauze wandelen we via Wintam en de oever van de Rupel terug naar Eikevliet.

Kom je ook mee wandelen in deze prachtige streek van het land van Stille Waters? Dan verwachten we jullie om 13u00 stipt op de parking (Karel Suykensstraat) iets voorbij de kerk van Eikevliet.

Wegbeschrijving: vanuit Antwerpen neem je de A12 richting Brussel. Na de Rupeltunnel verlaat je de A12 aan het knooppunt Breendonk en neem (N16) richting Temse/Sint-Niklaas. Na ongeveer 4,3km (zie wegwijzer Eikevliet) neem je rechtsaf de Spuistraat en na 1,9km neem je linksaf de Desiré van Hoomissenstraat die overgaat in de Karel Suykensstraat.. Passeer de kerk van Eikevliet en een beetje verder zie je aan je linkerkant een parking. Daar wachten we je op.

Bijdrage : 2 euro
Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23