lesbische wandelsite

Zondag 13 oktober 2019

De Strijbeekse Heide wandeling.

P1110976De Strijbeekse Heide ligt net over de Nederlandse grens. Variatie is één van de grootste troeven van dit gebied. Haar prachtige vennen omringd door heidegebied doet elke wandelaar versteld staan. We wandelen over verborgen paadjes in het hoge gas en trekken door prachtige bossen met een open karakter. En om het geheel volledig te maken wandelen we ook langs velden en landbouwgrond. Een beetje chauvinisme is ons niet vreemd dus passeren we ook nog het Belgische Elsakkerbos.P1110978

Mis deze topper van het jaar niet. Ben je er ook graag bij op deze uitzonderlijke wandeling dan verwachten we je om 13u op de parking aan het einde van de Erikaweg (zandweg) te NL-Stijbeek.

Wegbeschrijving: Vanuit Antwerpen neem je de E19 richting Breda. Verlaat de snelweg aan afrit Zundert/Meer. Rij richting Meer. Na ongeveer 1 km neem je links de Meerleseweg richting Meerle. Aan rond punt volg je Meerle. Aan T-punt sla je links af de Strijbeekseweg op richting Breda. Na 3,7 km neem je rechts de Erikaweg. Opgelet de zandweg is in slechte staat. Ten einde de Erikaweg is een parking. Daar wachten we je op.

Deelname in de kosten 2€

Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23