lesbische wandelsite

14 mei 2017

Krochtenwandeling (Zundert-Meer)

Op de grens tussen België en Nederland ligt een oase van rust: de Beemden. Eigenlijk is De Beemden een verzameling van twee natuurgebieden De Gooren en De Krochten. En wij doen er voor jullie ook nog de Waayenberg bij. Ganzen en watervogels vinden in De Beemden een geweldige pleisterplaats. En met een beetje geluk staan we op onze wandeling oog in oog met een ree of haas.

Ben je er ook graag bij in dit uitgestrekte wandelgebied. Dan verwachten we jullie om 13u00 stipt  aan het toegangsbord van De Beemden op de Meirseweg te Zundert.

Breng wel voldoende eten en drinken mee. Een thermos koffie of thee of wat je maar wil. Er is onderweg geen café maar wel een zalige picknickplaats.

Wegbeschrijving: vanuit Antwerpen neem je de E19 richting Breda. Verlaat de snelweg aan afrit Meer en draai dan linksaf richting Zundert. Je bent nu op de John Lijsensstraat die overgaat op de Meirseweg. Passeer het bord dat aangeeft dat je Nederland binnenrijdt en zie dan een fietspad dat hellend en daarna dalend loopt. Direct daarna zie je aan je linkerkant het infobord van De Beemden.

Bijdrage : 2 euro
Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23