lesbische wandelsite

15 oktober 2017

Weelde – wandelen in het land der zaligheden (14 km)

 Grenswandelen heeft altijd iets te maken met uitgestrekte bossen, heide en velden. Je zou deze wandeling een paradijs van weelde kunnen noemen in het land der zaligheden.

Al snel steken we de grens over waar het prachtige gebied ‘Landgoed De Utrecht’ op ons wacht. Kleine wandelpaadjes nemen ons mee door heidegebieden en langs uitgestrekte velden. De stilte is hier oorverdovend. De  verspreid liggende vennen en de Reuselloop maken het gebied tot een absolute topper.

Ben je er ook graag bij op deze uitzonderlijke wandeling. Dan verwachten we jullie om 13u00 stipt aan de Schootseweg te Weelde (Ravels).

Wegbeschrijving: Vanuit Antwerpen neem je E34 richting Turnhout. Verlaat de snelweg aan afrit Turnhout/Geel/Kasterlee. Neem vervolgens richting Turnhout. Aan de kruising met de Ring rond Turnhout (R13) draai je naar rechts af. Blijf de Ring volgen om dan rechts de N12 te nemen richting Ravels. In Ravels vervolg je de N12 richting Weelde. In Weelde passeer je een kerkje, vervolgens een benzinestation en dan neem je rechts de Melkerijstraat. Blijf deze straat volgen tot je bord ziet einde weg. Neem dan rechts de Schootseweg en blijf deze over lange afstand volgen tot je aan het bos komt. Parkeer daar je auto.

Bijdrage : 2 euro
Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23