lesbische wandelsite

24 september 2017

Verzusteringswandeling Sint-Pieters-Rode (Holsbeek) (7 of 12km)

Labyrint (Leuven) organiseert op 24 september de verzusteringswandeling voor de wandelgroepen van Halle, Antwerpen en Limburg.

We verkennen het prachtige, glooiende Hagelands landschap rond Sint-Pieters-Rode. We wandelen langs veldwegen, akkers en weiden en bereiken dan de prachtige beukendreven van het mooie Troostembergbos van Sint-Joris-Winge. Een wandeling die door Vlaanderen Vakantieland werd gekozen tot de mooiste van het Hageland.

Kom je ook graag mee wandelen? Dan verwachten we jullie om 13u30 stipt aan de parking van Kasteel Horst, Horststraat 28 te Sint-Pieters-Rode (Holsbeek).

Na 5 km komen we aan in het prachtig authentieke decor van De Gempemolen. Een in het bos verscholen watermolen daterend uit de 13de eeuw; nu de gezellige Brasserie De Gempemolen. Een tweede groep wandelaars – zij die kiezen voor een kortere variant van 7 km – kan vanaf hier meestappen voor deel 2 van de wandeling. We verwachten je dan rond 15u aan de Gempemolen, Gempestraat 56, 3390 Sint-Joris-Winge. Na de wandeling rijden we terug naar de molen zodat je daar je auto kan ophalen.

Supporters zijn ook welkom in De Gempemolen vanaf +/- 17u voor een drankje/hapje.

Bijdrage : 2 euro (voor leden Labyrint gratis)
Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23