lesbische wandelsite

31 maart 2019

Landloperswandeling (Wortel – Hoogstraten) -14km

P1030885Als je éénmaal de natuur rond de landloperskolonie van Wortel verkend hebt, ben je er niet meer weg te slaan.    Hier ademt de streek nog rust en eenvoud uit. Terwijl de gemengde loof- en naaldbomen zich aan de horizont aftekenen wandelen we door heidegebied en langs kleine en grotere vennetjes. Eventjes steken we de grens over naar Castelré waar we het kronkelende beekje het Merksken volgen. Een uniek en avontuurlijk stukje natuur.

Afhankelijk van een aantal omstandigheden plannen we na de wandeling iets bijzonders. Veel kan ik nog niet verklappen maar breng bord, beker, bestek en iets lekkers om te drinken mee.

Ben je er ook graag bij op deze unieke wandeling? Dan verwachten we jullie stipt om 13u00 aan het Bezoekerscentrum De Klapekster (Natuurpunt), Kolonie 44 te.

Wegbeschrijving: vanuit Antwerpen neem je de E19 richting Breda. Verlaat de snelweg aan afrit Hoogstraten/ Loenhout en rij naar het centrum van Hoogstraten. Net voorbij de kerk ga je rechtsaf richting Wortel. Rij Wortel-dorp door en sla dan pal tegenover Café Biljart/De Nieuwe Buiten links een asfaltbaantje in (Grote Plaats) (net voor benzinestation Maes). Volg dit kronkelbaantje (Grote plaats gaat over in Kolonie) tot aan het bezoekerscentrum van Natuurpunt.

Bijdrage : 2 euro
Info : Rita tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23