lesbische wandelsite

Woensdag 11 november 2020

Bubbelwandeling op het Klein Schietveld te Brasschaat (7km of 14km)

Ook nu willen we jullie graag een wandeling aanbieden, al zal die in covid-tijden anders verlopen dan we gewoon zijn. In het prachtige natuurgebied Klein Schietveld te Brasschaat hebben we een route uitgestippeld die je kan volgen met je eigen bubbel. Om je de mogelijkheid te geven binnen je bubbel te wandelen is uitzonderlijk iedereen welkom los van geaardheid of sekse. Je hebt de keuze tussen 14 en 7 km; de route is volledig door ons bewegwijzerd zodat je kan genieten van een unieke herfstwandeling.

Je kan de wandeling starten tussen 12u en 14u. Om te vermijden dat iedereen vertrekt rond hetzelfde uur laten we jullie vertrekken op een vooraf vastgesteld tijdstip. Tussen elke bubbel laten we ruim 10 minuten zodat je elkaar niet voor de voeten loopt.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met de namen van de personen in je bubbel en rond hoe laat je wil vertrekken aan het beginpunt in de Sionkloosterstraat te Brasschaat. Een bubbel mag maximum uit 4 personen bestaan, uiteraard ben je ook met twee of alleen welkom. Graag het mailtje voor zondagavond 8 november te sturen naar verelstrita@hotmail.com ; maandag krijgen jullie dan een exact tijdstip doorgestuurd waarop je kan vertrekken als je wil deelnemen aan deze herfstwandeling. Probeer je zoveel mogelijk aan dat tijdstip te houden.

We doen er alles aan om zorg te dragen voor je veiligheid. Maar dit initiatief kan enkel lukken met jouw medewerking. Respecteer absoluut de bubbels ! Kruis je elkaar toch blijf dan niet staan praten maar wandel verder. Een glimlach, een zwaai naar elkaar doet ook al veel.

Vertrekpunt : Sionkloosterstraat te Brasschaat

Mocht je vragen hebben dan kan je me steeds bereiken op mijn GSM 0495-686423.

In hetzelfde natuurgebied wandelen kan ons dat stukje gevoel van samenhorigheid geven dat zo eigen is aan onze fijne en warme wandelgroep.