lesbische wandelsite

Zondag 14 november 2021

Herfstwandeling Zoniënwoud (13km)

zonienwoud

Het Zoniënwoud (met zijn meer dan 4300ha) is ongetwijfeld het mooiste beukenbos in ons land. De rijzige beuken maken van het bos een indrukwekkend schouwspel. We wandelen als het ware in een heuse ‘beukenkathedraal’. In de herfst is het bos op zijn mooist. Het ideale seizoen om het warme kleurenpalet van dit prachtige woud te bewonderen.

We wandelen door statige dreven, volgen kleine verborgen paadjes en balanceren lang de oevers van een stroompje. Ook zin in avontuur? Dan verwachten we je om 13u00 stipt onder de brug aan het Rood Klooster te Oudergem.

Wegbeschrijving: Vanuit Antwerpen volg je de E19 richting Brussel en ga over op de ring rond Brussel. Aan het Tervuren-Vier Armenkruispunt houdt je uiterst rechts en ga je over op de E411. Houdt weer uiterst rechts en verlaat zodra je kan de E411. Zo kom je op de Waversesteenweg. Blijf deze volgen tot aan een brug. Hier ga je links onder en onmiddellijk terug links. Blijf deze weg volgen (uiterst rechts houden) tot je aan een brug komt. Parkeer de wagen onder de brug.

Rij je op GPS dan kan je je best richten op adres Waversesteenweg 2219, 1160 Oudergem. Tegenover dit adres is een brug waar je onder kan parkeren. Tegelijk ook de afspraakplaats.

Bijdrage : 2euro

Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23