lesbische wandelsite

Zondag 29 december 2019

Wandeling Blaasveldbroek (Blaasveld)- 10km

 

Het Broek is een natuurgebied gelegen tussen de driehoek Blaasveld, Heffen en Heindonk in de vallei van de Rupel. Populieren, wilgen en zwarte elzen vormen er samen met hooilanden en uitgestrekte waterplassen een afwisselend landschap. De mooi aangelegde wandelpaden leiden ons door dit uitzonderlijk prachtige natuurgebied.

Het einde van het wandeljaar vieren we met een drankje en een hapje op een mooie locatie in het bos. Breng naast voldoende warme kleren ook een bekertje mee.

Ben je er ook graag bij op deze winterse wandeling. Dan verwachten we je om 13u00 stipt op de parking van Het Broek, Broekstraat te Willebroek.

Wegbeschrijving: vanuit Antwerpen neem je de E19 richting Mechelen-Brussel. Verlaat de snelweg aan afrit Mechelen-Noord en ga dan  linksaf de N16 op richting Willebroek. Na 4 km neem je de eerste afslag op de rotonde (richting Blaasveld). Draai na 1,1km rechts de Bezelaerstraat op (zie bordje ‘Broek’) en neem na 1.1km rechts de Broekstraat. Na ongeveer 500m zie je aan je rechterkant een grote parking.

Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23

Bijdrage :  2 euro