lesbische wandelsite

20 augustus 2017

Spek met eieren-wandeling (Huijbergen)

Als je éénmaal de natuur rond Huijbergen verkend hebt, ben je er niet meer weg te slaan. Hier ademt de streek nog rust en eenvoud uit. We wandelen door een uitgestrekt heidegebied gekend onder de namen Staartsche en Meersche Duinen. Ook de typische vennen zoals het Groote Meer maken de wandeling tot een ware natuurbelevenis.

Maar omdat we niet willen dat jullie strikken gaan uitzetten om je te voorzien van middagmaal serveren we je te midden van dit prachtige kader ‘spek met eieren’. Ben je er ook graag bij om te wandelen en te smullen? Dan verwachten we jullie stipt om 11u30 aan de parking van camping Staartse Duinen, Putsebaan 30 te Huijbergen.

Het enige dat we van jullie vragen is bord, beker en bestek mee te brengen. We vragen een bijdrage van 4 euro voor de wandeling en het feestmaal.

Wegbeschrijving: In Putte rij je Nederland binnen en blijf je de N289 (Putseweg) nog geruime tijd volgen tot aan een rondpunt. Hier sla je rechtsaf richting Huijbergen (Abdijlaan). Aan het volgende rondpunt neem je de eerste straat scherprechts. Dit is de Putsebaan. Rij voorbij de parking van de camping en iets verder parkeer je de wagen.

Inschrijven kan door een mailtje naar wandelingen@live.com.

Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23