lesbische wandelsite

zondag 23 september 2018

Balleiheuvel-wandeling (Sint-Lievens-Houtem) (14km)

sint-lievens-houtem_2Deze wandeling is een ware prelude op de Vlaamse Ardennen. Langs holle wegen en tal van kleine veldwegen trekken we van Sint-Lievens-Houtem naar het gehucht Kottem en verder langs Hillegem en Oomsbergen. Soms lopen we over bospaden, soms steken we dwars de akkers over, we beklimmen de Balleiheuvel en volgen de Cottembeek.

Afwisseling is de grote troef van deze wandeling.

Kom je ook mee wandelen? Dan verwachten we jullie om 13u00 stipt op de Kapellekouter ter hoogte van huisnummer 50 te Sint-Lievens-Houtem.

Wegbeschrijving: vanuit Antwerpen neem je de A12 richting Brussel. Ga over op de E40 richting Gent. Verlaat de snelweg aan afrit 18 Erpe-Mere. Neem vervolgens de Oudenaardsesteenweg richting Burst/Borsbeke. Voorbij het centrum van Borsbeke zal je rechts een wegwijzer zien staan naar Sint-Lievens-Houtem (N464). Dit is de Houtemstraat die overgaat in de Diepstraat. Rij deze ten einde en ga dan eventjes rechts en onmiddellijk terug rechts (Kapellekouter). (je kan er ook voor kiezen over Gent te rijden en vervolgens de E40 richting Brussel)

Bijdrage : 2 euro

Het eerste deel van de wandeling is vrij lang. Dus breng zeker een drankje mee.

Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23