lesbische wandelsite

Zondag 26 mei 2019

Wandeling Klein Schietveld (Brasschaat) (14km)

gsv-2Niet vergeten dames, eerst je kiesplicht en dan een heerlijke wandeling.

Ooit deed het Klein Schietveld dienst als militair domein. Nu is het een mooi stukje natuur waar de stilte overheerst. We wandelen door uitgestrekte bossen, doorkruisen heidegebieden en laten ons verrassen door verborgen vennen. Ook het fort van Brasschaat met zijn unieke fortgracht ligt op ons pad.

Ben jij er ook graag bij op deze prachtige wandeling? Dan verwachten we je om 13u00 stipt aan het Fort van Brasschaat, Sionkloosterlaan te Brasschaat. Onze pauze gaat door in Perron Noord waar je kan genieten van “De legende”.

Wegbeschrijving : vanuit Antwerpen rij je naar Brasschaat. Rij het centrum door en blijf je weg nog een tijd vervolgen. Je passeert aan je R-kant een Kringloopwinkel en iets verder een Total-benzinestation. Aan de eerstvolgende lichten sla je linksaf. Neem dan onmiddellijk rechtsaf de Ploegsebaan. Volg de Ploegsebaan tot net voor het bos en sla daar linksaf. Dit is de Dullingen die overgaat in de Sionkloosterstraat. Op het einde van de kasseiweg sla je rechtsaf. (ingang van het fort van Brasschaat)

Stevig schoeisel is aangeraden.

Bijdrage : 2euro

Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23