lesbische wandelsite

Zondag 27 december 2020

14 Kapelletjeswandeling te Vorselaar (15km, 12km of 8km)

Na het succes van de eerste bubbelwandeling in november komt er nu een tweede editie. Vorselaar betekent nog uitgestrektheid, weilanden en bossen. Onbeperkt wandelen en rust. We stippelden een route uit die je kan volgen met je bubbel. De route is volledig bewegwijzerd zodat je kan genieten van een unieke winterwandeling tussen Kerst en Nieuw.

Je kan de wandeling starten tussen 12u en 13u aan de kerk van Vorselaar. We wachten je daar op met een klein Nieuwjaarscadeautje.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje voor vrijdagavond 25 december naar verelstrita@hotmail.com. Vermeld in je mailtje de namen van de personen in je bubbel. Op dit moment mag een bubbel uit maximum 4 personen bestaan, uiteraard ben je ook met twee of alleen welkom. Om je de mogelijkheid te geven binnen je bubbel te wandelen is uitzonderlijk iedereen welkom los van geaardheid of sekse.

We doen er alles aan om zorg te dragen voor je veiligheid. Maar dit initiatief kan enkel lukken met jouw medewerking. Respecteer absoluut de bubbels! Een glimlach, een zwaai naar elkaar doet ook al veel.

Vertrekpunt : Cardijnlaan 2 te Vorselaar (aan de kerk) tussen 12u en 13u.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je me ook bereiken op mijn GSM 0495-686423.

In hetzelfde natuurgebied wandelen kan ons dat stukje gevoel van samenhorigheid geven dat zo eigen is aan onze fijne en warme wandelgroep.