lesbische wandelsite

Zondag 31 januari 2021

Laakwandeling te Herselt (15km)

Geleidelijk raken de bubbelwandelingen gekend en wagen we ons aan een derde editie. Herselt is gekend om zijn prachtige Kempische natuur. We wandelen door de uitgestrekte bosgebieden Hertberg, Helschot, Varenbroek en de Langdonken. We stippelden een route uit die je kan volgen met je bubbel. De route is volledig bewegwijzerd zodat je kan genieten van een unieke winterwandeling.

Je kan de wandeling tussen 12u en 13u starten aan de parking Hertberg, Witputstraat 17 te Herselt. Wij wachten je op aan de parking.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje voor vrijdagavond 29 januari naar verelstrita@hotmail.com. Vermeld in je mailtje de namen van de personen in je bubbel. Op dit moment mag een bubbel uit maximum 4 personen bestaan, uiteraard ben je ook met twee of alleen welkom. Om je de mogelijkheid te geven binnen je bubbel te wandelen is uitzonderlijk iedereen welkom los van geaardheid of sekse.

We doen er alles aan om zorg te dragen voor je veiligheid. Maar dit initiatief kan enkel lukken met jouw medewerking. Respecteer absoluut de bubbels! Een glimlach, een zwaai naar elkaar doet ook al veel.

Vertrekpunt : Parking Hertberg, Witputstraat 17, Herselt tussen 12u en 13u.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je me ook bereiken op mijn GSM 0495-686423.

In hetzelfde natuurgebied wandelen kan ons dat stukje gevoel van samenhorigheid geven dat zo eigen is aan onze fijne en warme wandelgroep.

What do you want to do ?

New mailCopy