lesbische wandelsite

Zondag 18 april 2021

Lieremanpad (Turnhout) (12 of 15km)

Lieremanpad (Turnhout) (14km)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is p1050424.jpg

Het landschap De Liereman is 430ha groot en één van de oudste beschermde natuurgebieden in België. Het bestaat uit een afwisseling van heide, gagelstruweel, elzen- en wilgenbroeken, eiken- en berkenbos, dennen, stuifduin, grasland en weidevogelgebied. Kortom een staalkaart van het beste wat het Kempens landschap te bieden heeft.

Je kan de wandeling tussen 12u30 en 13u30u starten aan de parking van het Bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43 te Oud-Turnhout.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje voor vrijdagavond 16 april naar verelstrita@hotmail.com. Vermeld in je mailtje de namen van de personen in je bubbel. Op dit moment mag een bubbel uit maximum 4 personen bestaan, uiteraard ben je ook met twee of alleen welkom. Om je de mogelijkheid te geven binnen je bubbel te wandelen is

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is p1050405.jpg

uitzonderlijk iedereen welkom los van geaardheid of sekse. We doen er alles aan om zorg te dragen voor je veiligheid. Maar dit initiatief kan enkel lukken met jouw medewerking. Respecteer absoluut de bubbels!

Vertrekpunt : Parking Bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43 te Oud-Turnhout.

Wegbeschrijving : Vanuit Antwerpen neem je de E313/E34 richting Eindhoven/Turnhout. Verlaat de snelweg aan uitrit 25 Oud-Turnhout/Mol/Retie. Neem dan linksaf de N18 richting Oud-Turnhout. Oud-Turnhout binnenrijden en vanaf hier de wegwijzers Bezoekerscentrum De Liereman volgen.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je me ook bereiken op mijn GSM 0495-686 423.