lesbische wandelsite

Zondag 11 december 2022

Inslagwandeling (Maria-ter-Heide) (13km, 7km)

De Inslag en De Mik zijn twee natuurgebieden die grote faam kennen. In het domein De Inslag wandelen we door bossen van grove den en lork afgewisseld met weilanden. Met wat geluk staan we er oog in oog met een schichtige ree. Het domein De Mik kenmerkt zich dan weer door zijn uitzonderlijk oude bomenbestand. Samen met de antitankgracht en enkele waterpartijen zijn hier alle ingrediënten aanwezig voor een prachtige natuurwandeling.

Mocht 13 km net iets te ver voor je zijn dan biedt deze wandeling ook de mogelijkheid om de wandelafstand in te korten tot 7 km.

Ben je er ook graag bij? Dan verwachten we jullie om 13u00 op de parking achter de kerk van Maria-ter-Heide (gps-adres : Bossaersstraat te Brasschaat).

Wegbeschrijving: vanuit Antwerpen neem je de snelweg E19 richting Breda . Verlaat de snelweg aan afrit Sint-Job-in-t-Goor en sla dan links af richting Maria-ter-Heide (Brasschaat). Aan het tweede kruispunt met lichten rij je linksaf richting Brasschaat. Weldra kom je in de kern van Maria-ter-Heide waar we je op de parking achter de kerk opwachten.

Bijdrage : 2 euro
Info : Rita Verelst tel 03-658 79 02 of GSM 0495-68 64 23

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.